Qui som

Som un grup molt petit en nombre però molt gran en il.lusió per tirar endavant aquest projecte de recopil.lació i difusió dels Remeis Casolans.

Desprès de la meva experiència dins del grup Remeiers i Remeieres, de Girona, volem iniciar aquest projecte paral·lel, que, seguint la mateixa filosofia, 
 ​ja que ​
 creiem fermament que aquí
 ​ també,  a la província de Barcelona​
  tenim gent amb interès per aquesta medicina tradicional però molt vigent avui dia.

Així doncs, i amb el suport de col·laboradors voluntaris, com desitgem que tú també ho siguis, segur que farem una gran tasca.

Estem preparant diverses activitats, totes públiques i gratuïtes, des de tallers, xerrades, sortides,... que esperem que siguin de l'interés de tots vosaltres i més gent.

Si vols participar en aquest projecte com a voluntari/a, no dubtis en contacte amb nosaltres... i així farem més pinya!!

Moltes gràcies i fins aviat

Cristina Martí
​Projecte Remeis Casolans​
remeiscasolans2015@gmail.com

4 comentaris:

 1. Bon dia ; m' afegeixo al projecte i aportaré tota l' informació que tinc a fi i efecte de potenciar, valorar , divulgar i fer servir tots els coneixements ancestrals que tenim sobre els remeis casolans.
  Ibèria Soler
  Herbes del Remei.

  ResponElimina
 2. Hola soy Elena Diplomada en enfermería y con un master en fitoterapia por la UAB, se destilar con alambique de cobre, se realizar tinturas, oleatos, ceratos, cremas cosméticas, y medicinales, aceites vegetales..... me gustaría participar en este proyecto aportando y recibiendo los conocimientos.
  Soy de Argentona
  Considero muy importante informar a la gente de las interacciones de los productos fitoterapicos con los medicamentos de la medicina alopática y saber riesgos , toxicidad , siempre con un conocimiento responsable...
  Agradeceria alguna contestación y si pudiéramos concretar una entrevista y asi conocernos mejor lo agradecería.

  ResponElimina
 3. M'agradaria molt conèixer una mica (no en sé res) les plantes del meu entorn, el Maresme, el Montnegre i el Montseny. I si a més em podeu fer cinc cèntims de la seva utilitat, ja seria fantàstic.
  Carles Alós: c.alos@telefonica.net

  ResponElimina